شرکت توسعه افزار مانی
همه چیز در خصوص ویروس تسلا یا پسوندهای ABC
تصمیم گرفتیم توضیحاتی کاربردی برای آلودگی تسلا و هر آلودگی باجگیر دیگری که قصد آنها باج گرفتن از کاربران هست را به شما ارائه نمائیم.
حدود یکسال گذشته ویروس های جدیدی تولید شده اند که با کد نمودن فایلهای مهم کاربران و تغییر پسوند آنها به مثلا ABC یا هر چیز دیگری اطلاعات را از حالت عادی خارج نمایند و پس از پیگیری زیاد ، کاربر متوجه میشود که این ویروس قصد باجگیری دارد یعنی برای اینکه فایلهای شما به حالت قبل باز گردند میبایست هزینه ای را پرداخت نمائید و خبر بدتر اینکه با نرم افزارهای بازیابی در اغلب شرایط مشکل برطرف نمیگردد چرا که فایلهای شما حذف نشده اند بلکه اصطلاحا تبدیل یا کد شده اند.
این آلودگی از نقطه ضعفی آپدیت نبودن ویندوز استفاده مینماید که در ادامه راهکار مقابله با آن گفته شده است.
در خصوص رفع کد نمودن فایلها ، این امر بستگی به این دارد که آیا تاکنون پادزهر یا بازکننده کد آن تولید شده است یا خیر.
در نهایت برای اینکه این بلای اطلاعات سوز بر سر شما نیاید و اگر هم آمد از این راهکار حرفه ای استفاده نموده و در تمامی ویندوزهای خود آنرا اجرا نمائید.
در خصوص این سرویس باید بگوییم که اغلب کاربران گسترش دهنده برنامه نویسی از آن استفاده میکنند و وظیفه این سرویس بک آپ نگه داشتن از اطلاعات به روش خاص است که البته نه به معنای اینکه از فایلها کپی نگه دارد و به این معنا که با توجه به نحوه ذخیره سازی اطلاعات بر روی هارددیسک ها این سرویس روش خاصی برای نگه داشتن یک نسخه از فایلها به کار میبرد.البته این سرویس را با نام VSS نیز میتوانید بشناسید.
حال راهکار ویروس تسلا
روش زیر مطلق نیست اما در اغلب شرایط فایلها را بهبود بخشیده است:
{phocadownload view=file|id=39|text=دانلود دیکود کننده|target=s}
حال مراحل ممانعت از این اتفاق و آمادگی در برابر آن
مرحله اول :
به کنترل پانل بروید و گزینه Administrative Tools را وارد شوید حال گزینه Services را اجرا کنید در لیست کاراکتر V را کلیک کنید تا گزینه Volume Shadow Copy را بیابید ، بر روی آن دابل کلیک نموده و آنرا بر روی اتوماتیک گذاشته و کلید Start را برای فعالسازی آن بفشارید.
مرحله دوم :
به منوی Run رفته و گزینه diskmgmt.msc را زده تا بخش مدیریت هارددیسک ظاهر شود
روی درایو راست کلیک و Properties را انتخاب کنید سپس مانند تصویر زیر درایوها را انتخاب و گزینه Enable را فعال کنید
مرحله دوم گفته شده در بالا ویژه ویندوز ایکس پی و سرور 2003 میباشد اما برای ویندوزهای 7-8-10 و سرورهای جدید روش متفاوت شده و فقط مرحله اول موجود است و مرحله دوم با روش دیگری که در زیر گفته ایم تغییر یافته.
در ویندوز 8 و 7 گزینه ای در کنترل پانل وجود دارد به نام File Recovery Windows همانطور که تصویر زیر مشاهده مینمایید تنظیماتی برای پشتیبان گیری دوره ای از اطلاعات وجود دارد که میتوان آنرا تنظیم نمود.
در ویندوز 10 این گزینه نام خود را به File History تغییر داده است که خیلی عالی مانند تصویر زیر به محض فعال نمودن آن درایوی را که از همه بیشتر جا دارد انتخاب نموده و در مراحل بعدی درایوها با منابعی که قصد پشتیبان گیری آنرا دارید را انتخاب تا در بازه های زمانی از آنها پشتیبان گیری شود را نمایان می نماید.سپس سیستم شروع به پشتیبان گیری نموده و بک آپ بسیار عالی را ذخیره مینماید البته بدون هیچگونه نرم افزار جانبی.
توصیه :
برای مدیران آی دی و کاربران رایانه چند عامل بسیار مهم وجود دارد که جسارت نموده به آنها اشاره مینمائیم :
گروه مانی با سه شعبه تهران – کرمانشاه – کردستان.